lb-logo1.png

About Us

Our Products

Blog

 support@launchboss.com

285312493_518624903385540_5662533815036403838_n (1).jpg

Verslavingen

Je verslavingen verslaan!

Fobieën

Je angsten overwinnen!

Stoornissen

Je ongewone patronen doorbreken!

Onze problemen zitten vaak diep geworteld in ons onderbewuste!

Het onbewuste brein speelt een grote rol in de psyche en emoties. Ons onbewuste brein geeft toegang tot al onze ervaringen, ook al herinneren we ze niet meer. Ongeveer 95% van onze gedragingen en overtuiging komen voort uit ons onderbewustzijn. Ongeveer 5% is bewust gestuurd (vanuit ons denken). Onze keuzes gebeuren automatisch, gestuurd door gewoontes, overtuigingen en ervaringen. Wat wij werkelijk, diep van binnen over onszelf en de anderen geloven stuurt ons gedrag aan. Onze automatische piloot neemt het dan over.

scream-look-upsmoke.png
happy-left-min-removebg-preview.png

Met Hypnotherapie pak je de kern van het probleem aan!

Tijdens een diepe ontspanning kan op onbewust niveau een diep geworteld probleem ontdekt, aangepakt en geïntegreerd worden. Leuk weetje :-) Tijdens de therapie hou je de controle over jezelf. De werking is aangetoond in wetenschappelijk onderzoek.

Hi, mijn naam is Ilonka.

ilonkkkkka-min.png
ilonka-2-min.png
ilonks222-min.png

Ik heb de eer moeder te mogen zijn van 2 mooie zonen Jeremy en Levi.

Zij zijn mijn mooiste cadeaus en inspiratiebronnen. Ik ben gediplomeerd Internationaal geregistreerde hypnotherapeut. Gespecialiseerd in hypnose en werkzaam bij Hypnose Direct. Hypnose Direct is verbonden aan het succesvolle Hypnosecentrum Nederland. Ik heb mijzelf ontwikkeld en gespecialiseerd in alles op persoonlijk gebied,

persoonlijke groei en ontwikkeling. Als gediplomeerd Lifecoach en NLP therapeut en Reikimaster ben ik zeer zeker ook de kinderen niet vergeten en ben ik ook opgeleid als kindercoach en gediplomeerd in pedagogiek. Ik ben ervan overtuigd dat Hypnose een van mijn beste en snelste tool is om in te zetten voor het creëren, en bekrachtigen voor persoonlijke vrijheid. Het is mijn missie die ik uitvoer vol passie om jou terug te brengen naar jouw innerlijke bron en zo het beste uit jezelf te halen en jezelf te geven. Mijn passie is om mijn medemens te bevrijden van zijn beperkingen zodat men weer volledig in vrijheid van het Leven kan genieten!

AAN JOU!

Door middel van deze tool, mijn kennis en inzichten, zet ik jou weer op je pad om jou in volle glorie van het leven te laten genieten. Je te bevrijden van beperkingen, neigingen en gevoelens die hierbij in de weg staan. De inzichten die je hierdoor krijgt, bieden je een mogelijkheid op meer vrijheid, geluk, een hogere kwaliteit van leven en innerlijke rust. Ik breng je terug naar jezelf. Waar je ontdekt wat je in essentie bent, altijd al was en altijd zal zijn. Ik wijs je de weg naar jouw geluk. Ik bied jou begeleiding in het scheppen van een succesvol en gelukkig leven in alle levenssferen en helpt jou je werkelijke authenticiteit te (her)ontdekken, zodat je binnen in je leefsysteem volledig tot je recht komt.

Hypnose Direct is:
✅ De plek voor verandering en dat in een razendsnel tempo!
✅ De plek om met Hypnose je doelen te bereiken.
✅ De plek om je prestaties te verbeteren.
✅ De plek om blokkades angsten en lichamelijke klachten te verbeteren te ondersteunen en zelfs in veel gevallen te verhelpen.
✅ De plek waar jij jezelf mag zijn zonder oordeel!

Tot snel!

Ik ben te vinden in Leidschendam.

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Ik heb al vele mogen helpen.

Ben jij de volgende?☺️ 

farciaprofiel.jpg

"Ik ben op 9 maart bij Ilonka Horvai geweest."

"Dit was mijn eerste ervaring met hypnose en vond het best spannend. Ilonka liet mij me snel op mijn gemak voelen. Ik heb de hypnose als geweldig ervaren en ben er echt helemaal vanaf en dat na 1 behandeling! Een behandeling bij Ilonka is een echte aanrader! Als ik in de toekomst nog iets heb kom ik zeker terug."

- F. Wazied

photo (2).png

“Lieve Ilonka, ik wil je laten weten dat het heel goed met mij gaat!”

“Ik groei enorm in mijn kracht, durf steeds meer volledig mijzelf te zijn in mijn vak en krijg daardoor intens mooie reacties terug van de mensen die ik begeleid. Ik wilde het na jouw behandeling door mijn angst toen direct voelen, maar daar is tijd voor nodig. En er is merk ik in de afgelopen maanden heel veel op gang gekomen, magisch bij vlagen. Dus DAT!!!!! Superblij mee, dus dankjewel dat we dit samen mochten doen. Werken in je onderbewustzijn is zo wezenlijk om dingen in gang te zetten waarvan je je niet bewust bent. . ...,👌☀️”  

- J. Boschman

photo-1-.png

“Hypnose Direct zal ik bij iedereen aanbevelen!”

“Na 1 sessie was ik al van mijn probleem verlost. Ik ben Ilonka ontzettend dankbaar. ”  
- Merisa G

Nathalie is zelfs al 18 kilo afgevallen nadat ze onder hypnose is geweest!

whiteschocked-left-min.png
bekijk-het-interview.png

Lees mijn blog.

21 Effectieve tips om te stoppen met roken!

Volg mij op Social Media!

Voor de nodige inspiratie en liefde! 💖

logo-wit (1).png

Gerealisseerd door Tjibby Marketing en Clickfunnels!